Siste sjanse for drømmeboligen i Norrøna Boligpark

Drømmer du om å flytte inn i Norrøna Boligpark? Leilighetene i siste byggetrinn kommer for salg denne uken.

Det har vært stor interesse for Norrøna siden starten. Vi merker at folk har våknet til, og ikke vil gå glipp av siste mulighet. Det er et flott område hvor folk har lyst å bo, sier prosjektmegler i DNB Marita Solli Nilsen.

En av de nye leilighetene kan bli din nye bolig. De siste byggetrinnene Eir og Brage legges ut for salg onsdag 26. april klokken 12.00.

5 av 32 leiligheter i Eir er forhåndssolgt, mens i Brage er det 3 av 32 leiligheter. Brage selges med forkjøpsrett for medlemmer av Bonord og Storbyalliansen. De forhåndskjøpte vil være ferdig tildelt innen offisiell salgsstart 26.april. Eir er forventet ferdigstilt og klar for innflytting i 2024, Brage til sommeren 2025.

Norrøna Boligpark er en plass for alle

Rom for alle

Det er stor variasjon i hvilke type leiligheter som finnes i Norrøna, som gjør at det finnes noe for alle. 

– De som allerede har flyttet inn stortrives, sier Solli Nilsen.

Planløsningen er lys, romslig og åpen. Du får gjerne minst én balkong per leilighet. Noen har så mange som tre. Den vestvendte beliggenheten gir flotte sol- og utsiktsforhold, uansett hvilken leilighet du velger. 

Norrøna ligger i Workinnmarka – et av byens mest attraktive boligområder. Samtidig som du får sentral beliggenhet får du Tromsømarka som nærmeste nabo. Prestvannet og lysløypa er kun en spasertur unna, i tillegg til gode bussforbindelser både til sentrum og Giæverbukta.

Meglerne og utbygger er godt fornøyd med responsen

En stor suksess

Etter byggestart i 2017 er vi snart i mål med alle ni byggetrinn. Da vil Norrøna Boligpark huse 275 hjem.

Et av byens mest populært boligprosjekter nærmer seg ferdigstilling. Nå foregår overleveringen på 7. byggetrinn, Heimdall.

– Norrøna Boligpark har vært en stor suksess, sier Roger Fagerheim, daglig leder i Fabene som er utbygger av prosjektet.

– Til nå har både salg og utbyggelse gått etter planen, og jeg har troen på at de siste trinnene også går knirkefritt, legger han til.

Del denne nyheten med dine kjente og kjære

Facebook
LinkedIn
E-post
Print