Fordeler ved å kjøpe bolig i Norrøna Boligpark

Du som kjøper bolig i Norrøna Boligpark får en rekke fordeler. Ikke bare kjøper du en ny bolig i et attraktivt boligfelt, men utbygger og megler ønsker at du skal få en flott opplevelse når du flytter fra gammelt til nytt hjem. Derfor har vi lagt inn litt ekstra:

Byttesikring: Slipp doble rentekostnader
Nybygglånet:  Finansieringsbevis fra DNB som gjelder helt fram til overtagelse
Rådgivning: To timer rådgivning med interiørveileder
Flyttevask: Gratis flyttevask

 

Byttesikring

Byttesikring er en garanti for at du ikke blir sittende med store og doble rentekostnader på lån mellom salg og kjøp av bolig. Utbygger dekker rentekostnadene du eventuelt har på din nåværende bolig, fra overtakelse og frem til du har solgt den nåværende boligen din. Dekningen er oppad begrenset til 10.000 kr per måned i inntil 12 måneder. Det eneste du må gjøre er å legge din nåværende bolig ut for salg minimum fem måneder før overtakelsen av den nye.

Regneeksempel byttesikring

Lån på nåværende bolig

5.500.000,-

Dagens effektive rente:

6,30%

Samlet rentekostnad nåværende lån per måned

Samlet rentekostnad:

28.875,-

Utbygger dekker opp til 10.000,- per

måned

Dekket av utbygger

10.000,-

Din andel

18.875,-

Kilde for utregning og effektiv rente: DNB.

Nybygglånet

Vi vet at mye kan skje i din livssituasjon, og de fleste banker gir deg derfor bare finanseringsbekreftelse for tre måneder. Hos DNB, derimot, får du et finansieringsbevis som er gyldig helt frem til ferdigstillelse. Da slipper du å søke igjen ved overtagelse. Når lånet utbetales, får du konkurransedyktig rente.

Ønsker du tilbud og gode løsninger på finansiering, ta kontakt med megler. Hun setter deg i kontakt med en rådgiver for nybygg. Skal du selge nåværende bolig, ordner selvfølgelig DNB Eiendom en gratis verdivurdering og tilbud på salg.

Interiørveileder

Når du kjøper leilighet i Norrøna Boligpark, tilbyr vi deg to timer gratis rådgivning med interiørkonsulent Kirsten Nystad fra Kin Up North.

Kirsten har allerede stylet flere av leilighetene i de tidligere byggetrinnene i Norrøna Boligpark, og nå kan hun hjelpe deg med råd slik at du får din leilighet akkurat slik du vil ha den. Hun kan bistå deg med hjelp i tilvalgsprosessen, i alt fra fargevalg, flistyper, gulv mm., men også når du kommer til møbleringen. «Det viktigste for meg når vi starter prosessen, er å gjøre leiligheten om til et hjem. Helt fra råvegger og ned i detaljnivå», sier flinke Kirsten.

Flyttevask

For å gjøre det enklere for deg å flytte hjem til Norrøna Boligpark, tilbyr utbygger seg å betale inntil 15.000 kr for flyttevasken i din nåværende bolig. Du velger selv det vaskebyrået du måtte ønske å bruke.