På besøk i Mette og Werners «Lykkebo»

Etter fem år sammen bestemte ekteparet Mette og Werner B. Rösler seg for å prøve lykken med felles bolig i Norrøna Boligpark – også kjent som parets «Lykkebo».

– Vi stortrives, sier Mette og Werner mens de smiler om kapp med sola på takterrassen til leiligheten som ligger i 4. etasje i byggetrinnet Balder.

Interesse for interiør

Inne i leiligheten blir vi tatt med på omvisning, som ikke kan beskrives som noe annet enn et smykkeskrin der Mette og Werner stråler som diamanter.

– Vi har jo begge interesse for interiør og bolig. Det er ikke slik at Werner gir meg helt frie tøyler der, vi deler den interessen, forteller Mette.

Gjennomgående er boligen varm, stilren og sømløs.

Helt siden boligdrømmen ble født, har de vært opptatt av å sette sitt personlige preg på leiligheten allerede før innflytting. 

Denne tilvalgsprosessen er viktig for de fleste velger bolig i dag, og noe paret satte pris på i Norrøna.

– Vi har fått malt alle veggene i farger vi setter pris på. Vi har til og med fått malt dørene slik at de glir fint inn i rommene. Planløsningen er veldig god, med soverom og den praktiske delen i bakkant, mens de sosiale rommene er samlet i front.

– Hva liker dere best med leiligheten?

– Utsikten er naturligvis helt unik, men vi er også veldig glad i måten leiligheten er innredet på og alle kvalitetsvalgene som er gjort. Vi har også gjort noen tilvalg som vi er utrolig fornøyde med.

Hjemmets hjerte

Kjøkkenet er lokalprodusert hos Nova Interiør, og har allerede blitt akkurat det de drømte om: boligens naturlige midtpunkt. Benkeplaten av granitt skaper herlig spill i rommet i kombinasjon med solstrålene som treffer kjøkkenet.

– Det er flere grunner til at kjøkkenet betyr mye for oss. Først og fremst er kjøkkenet en del av stua, og derfor bestemte vi oss for å lage en kjøkkenøy. Samtidig er ventilatoren innlemmet i ovnen, mens de grå og integrerte hvitevarene gjør det veldig estetisk i rommet, forklarer Werner.

Gjennom sommeren har de regelmessig hatt familie på middagsbesøk.

– Vi er kjøkkenfolk. Vi elsker å lage mat, og når leiligheten er innredet slik som dette, blir kjøkkenet som en del av stua – og det naturlige samlingspunktet. Werner er veldig dyktig på kjøkkenet, smiler Mette.

Som å våkne på hotellrom

Omvisningen er på ingen måte over. Lenger inn i leiligheten finner vi kjærlighetsredet, med østvendt balkong med morgensol.

– Her er soverommet vårt. Du skjønner jo – det er jo som å ligge på et hotellrom. Hver morgen når vi våkner, er det som å våkne på hotell, ler Mette.

Se hvilke boliger vi har ledige i Norrøna Boligpark her. 

Innredet soverom med naturlig lys utenfra

Leiligheten er på 85 kvadratmeter, og praktisk når barnebarna kommer på besøk.

– Vi har to barnebarn som bruker å være på overnatting. Det å få kjøpt en så stor treroms med to soverom var helt genialt. Jeg er så glad for at vi fikk tak i denne boligen, sier Mette.

To balkonger og en takterrasse

Alle byggetrinnene i Norrøna Boligpark utmerker seg med gode og forseggjorte utearealer i alle retninger, det være seg balkonger, takterrasser, markterrasser eller inngangsparti. Byggetrinnene omkranser flotte tun i et bilfritt område, som oppleves trygt og godt for beboerne. 

Mette og Werner stortrives på takterassen

Mette og Werners leilighet har to balkonger og en større takterrasse mot sør.

– Vi våkner opp til sola og tar kveld med sola. Nå gleder jeg meg til våren kommer, og jeg kan se når sola ligger og vipper mellom snøkledte fjell. Hunden vår, Bruno, trives også – han kan løpe mellom balkongene som han selv vil.

Vi er omsider framme ved det aller helligste: boblebadet.

Boblebad med lite innsyn, uten og måtte ofre noe av den utrolige utsikten.

– Vi bruker jacuzzien flere ganger i uka. Å ha tilgang til det i en leilighet betyr mye for oss, sier Mette.

Werner samtykker, og vi kan bekrefte at kjærligheten blomstrer i «Lykkebo».

Se hvilke boliger vi har ledige i Norrøna Boligpark her. 

Del denne nyheten med dine kjente og kjære

Facebook
LinkedIn
E-post
Print