Nybygglån sikrer trygghet og bankens beste betingelser

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig. Tid er avgjørende, derfor er det viktig med rask avklaring på finansiering, slik at man kan få drømmeboligen dersom den dukker opp.

DNB tilbyr spesialiserte nybyggrådgivere som finner den løsningen som passer din situasjon best.

Jo lenger det er til ferdigstillelse, jo mer usikkerhet. Vi vet at mye kan skje i din livssituasjon den neste tiden, men de fleste banker gir deg bare bekreftelse for tre måneder. Hos DNB får du finansieringsbevis som er gyldig frem til ferdigstillelse, så du slipper å søke igjen ved overtagelse.

Når lånet utbetales får du bankens beste rente.

-Et perfekt produkt for våre kunder som skal kjøpe nybygg – Kunden skal være 100 % sikker på at han bli ivaretatt av både bank og eiendom. Boligreisen er en særdeles viktig hendelse i kundens liv. Kunden skal være trygg på at man har både dedikerte megler og rådgivere i banken som inngående kjenner prosjektet som kunden er interessert i, forklarer banksjef i DNB – Martin Wangberg.

 – Hvorfor har dere etablert nybygglån?

-VI ser at dette produktet er svært viktig for våre kunder. For mange er det lenge siden eller første gang man skal ta et lån i banken. Vi ser at flere kunder har kontakt med megler før man tenker på finansiering og i dette veikrysset mellom bank og eiendom løser vi svært mange bekymringer for kundene. Vi er eksperter på å finne løsninger sammen med våre kunder, sier banksjefen.

Alle som kjøper bolig i Norrøna Boligpark får tilbud om et nybygglån.

-Samhandling mellom bank og eiendom er ekstremt viktig for våre kunder – Vi skal levere kundeopplevelser i verdensklasse i et hvert kundemøte vi har. Å kjøpe bolig er en stor hendelse i kundens liv og det er her vi skal skape trygghet for våre kunder, utdyper Wangberg.

-Boligreisen for våre kunder er vår viktigste reise. Det skal være et klart skille mellom bank og eiendom, men det skal også være et klart samarbeid med kunden i fokus.

Trykk for å se hvilke leiligheter vi har ledige i Norrøna Boligpark

Del denne nyheten med dine kjente og kjære

Facebook
LinkedIn
E-post
Print