Heimdall

Heimdall er sjuende byggetrinn i flotte Norrøna Boligpark, beliggende på vestsiden av Tromsøya med flotte solforhold. Heimdall har 35 leiligheter, med størrelser fra 36 til 173 kvm. For at så mange som mulig skal finne akkurat den leiligheten som passer seg, har vi hele 12 forskjellige leilighetstyper; alt fra effektive små toroms, via romslige treroms, fireroms med takterrasser, og til toetasjes «town house» (rekkehus i blokk) – perfekt for barnefamilier.

Vi har også leiligheter med utleiemulighet. Alle leilighetene får egen markterrasse eller balkong, mange sågar to, fordi de aller fleste leilighetene er gjennomgående. Noen av boligene, blant annet rekkehusene, har separat inngang med en hageflekk foran eller bak.

Heimdall har to fellesinnganger, hver med eget trapperom og egen heis. På den måten får vi et lite antall leiligheter pr. etasje, noe som gjør at vi slipper lange korridorer. Fra garasjeanlegget under blokka kan du ta heisen opp, nesten rett inn i leiligheten.

Salgsprospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for Heimdall.

Kjøpekontrakt

Last ned vår kjøpekontrakt for Heimdall.

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader?

I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

Utsikt og solforhold

Har du lyst til å se den unike utsikten og solforholdene fra balkongen eller markterassen? 

Se utsikt og solforholdene i vår VR-visning.

Heimdall - Portvokteren

Heimdall hadde rollen som portvokter. Han voktet regnbuebroen Bifrost, som var gudenes vei mellom forskjellige verdener. Når Ragnarok begynte, skulle han blåse i Gjallarhornet for å samle gudene; lyden hørtes i alle verdener. I Snorres saga beskrives Heimdall som en stor og hellig skikkelse, med evner som gjorde ham til en perfekt portvokter. Han kunne se over hundre mil og høre gresset vokse. Gudene valgte ham til å vokte porten av denne grunn.

Heimdall assosieres med lys og hellighet, og han er kjent som «den hvite ås». Mytene om Heimdall er svært mystiske. Guden, også kjent som Æsen, sies å være opphavet til menneskene. Selv om han døde i kampen mot sin erkefiende Loke, kan det hende at han også hadde en rolle som hersker eller den øverste guden etter Ragnarok.

Æsen, guden, «den hvite åsen», var sønn av ni jotunkvinner, og hans far var sannsynligvis Odin. Med alt dette har Heimdall en sentral og mystisk rolle i norrøn mytologi.

Katharina Kråkstad

Prosjektmegeler // DnB eiendom

Marita Solli Nilsen

Prosjektmegeler // DnB eiendom

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under for å din melde interesse i Norrøna Boligpark.

"*" obligatorisk felt

Navn*
Byggetrinn

DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.