Frøya

Frøya består av 29 leiligheter og er sjette byggetrinn av totalt ni i flotte Norrøna Boligpark. For at så mange som mulig skal finne akkurat den leiligheten som passer seg, har vi hele 13 forskjellige leilighetstyper med fine planløsninger; alt fra effektive små toroms, via romslige treroms, fireroms med takterrasser og til toetasjes «town house» (rekkehus i blokk) – perfekt for barnefamilier. 

Størrelsene varierer fra 36 til 150 kvm. Alle får egen markterrasse eller balkong, mange sågar to, fordi de aller fleste leilighetene er gjennomgående.Noen av boligene, blant annet rekkehusene, har separat inngang med en hageflekk foran eller bak. Frøya har to fellesinnganger, hver med eget trapperom og egen heis. På den måten får vi et lite antall leiligheter pr. etasje, noe som gjør at vi slipper lange korridorer. Fra garasjeanlegget under blokka kan du ta heisen opp, nesten rett inn i leiligheten.

Salgsprospekt

All nødvendig informasjon samlet på ett sted finner du i salgsprospektet.

Prisliste

Alle prisene for leilighetene for Frøya.

Kjøpekontrakt

Last ned vår kjøpekontrakt for Frøya.

Boligvelger

Ønsker du å se nærmere på planløsninger og fasader?

I vår boligvelger kan du klikke på de forskjellige leilighetene og se hvor de ligger plassert i bygget. Du får også opp detaljerte plantegninger.

Utsikt og solforhold

Har du lyst til å se den unike utsikten og solforholdene fra balkongen eller markterassen? 

Se utsikt og solforholdene i vår VR-visning.

Frøya - Gudinnen av kjærlighet

I midten og sentrum av verden ligger Åsgård -gudenes bolig. Frøya er den vakreste, viktigste, og således den mest ettertraktede gudinnen i Åsgård. Odin var Frøya sin ektemann. Sammen fikk de to barn. Når Odin drar på reise feller Frøya tårer av rødt gull i rent savn.

«Frøya»er av norrønt og betyr frue og herskerinne. Hun er aller mest kjent som kjærlighetsgudinnen, men hun er også gudinnen for fruktbarhet. Fruktbarhet dekker både vekst og grøde, men også kjærligheten mellom mennesker. Dessuten knyttes også Frøya til erotikk, magi og seid. Seid er en form for dypere og videre kunnskap om livet og døden. Slik er hun også ansett som den sanselige guden. Hun er frodig og leken, men er en gudinne med integritet. Det var derfor hensiktsmessig for menneskene å tilbe henne av flere grunner.

Selv hadde Frøya en forkjærlighet for det vakre og funksjonelle. Hennes to barn får navnene Hnoss og Gersemi som betyr «smykke» og «klenodiet». Spesielt er Frøya kjent for sitt halssmykke, kalt Brisingamen. Historien skal ha det til at Frøya kjøpte smykke av fire dverger. Prisen hun måtte betale var å tilbringe en natt med hver av dem. Det gikk hun med på.

Katharina Kråkstad

Prosjektmegeler // DnB eiendom

Marita Solli Nilsen

Prosjektmegeler // DnB eiendom

Meld din interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under for å din melde interesse i Norrøna Boligpark.

"*" obligatorisk felt

Navn*
Byggetrinn

DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.