«Æ moillkose mæ»

Trond Johansen (56) innfridde 15 år gammel boligdrøm.

Vi møter Trond Johansen – også kjent som «Slegga» – oppe i hans nye leilighet i Norrøna Boligpark.

Kallenavnet har han fra gammelt av, da venstrefoten hans var et beryktet angrepsvåpen for TIL. Leiligheten har han skaffet seg relativt nylig, da han flyttet inn i fjor vinter.

– Det er helt fantastisk å våkne til denne utsikten. Det føles utrolig bra. Jeg er strålende fornøyd med arbeidet som er gjort, og hele prosessen har vært ufattelig enkel, sier Trond Johansen.

15 år gammel boligdrøm

Boligdrømmen som nå er realisert startet imidlertid mange år tilbake. Nærmere bestemt for 15 år siden i nabogata – Klimavegen – hvor Trond har bodd 20 år av sitt liv.

-For sikkert 15 år siden snakket jeg med John Oskar (Nyvoll) i EcoNor som da bodde i et nabohus i Klimavegen. Han fortalte at det så ut til at han kunne få mulighet til å overta denne tomten som Norrøna Boligpark står på i dag. Da bestemte jeg meg for at dit ville jeg flytte, forteller Johansen.

-Det er noe med Workinmarka og dette området. Jeg har bodd nede i Klimavegen i 20 år. Jeg trives godt her. Nært til Jekta, nært til byen, gode bussforbindelser og fantastisk beliggenhet, utdyper han.

Store vinduer og tre verandaer

Derfor var han også målbevisst da Frigg-trinnet sto klart.

-Jeg satte meg tidlig opp på listen over interessenter, og tror jeg var den første som kapret meg leilighet i Frigg, sier «Slegga».

Tronds leilighet fordeler seg over 105 m², og har i tillegg hele tre verandaer – to mot øst og vest på 10-12 m²– mens den tredje mot sør er på hele 53 m².

-Der skal jeg lage meg en ordentlig god puttebane til golfsesongen, smiler golfentusiasten.

Fikk ondt i nakken av lyden av plogen

Det er imidlertid ikke bare antall verandaer som fristet «Slegga» til Norrøna.

-Det er så deilig å slippe tanken på at plogen har vært og fylt innkjøringen. Jeg husker jeg fikk vondt i nakken bare jeg hørte lyden av plogen. Nå går jeg tørrskodd fra leiligheten, fem skritt fra døra til heisen og deretter 20 meter til bilen nede i garasjeanlegget. Helt fantastisk, smiler han.

56-åringen er daglig leder hos Harila Tromsø, og Lexus-entusiasten skryter uhemmet av parkeringsanlegget i Norrøna.

-Det er et utrolig flott parkeringsanlegg. De var smarte da de bygget det først av alt. Alt er tilrettelagt for alle typer biler. De som trenger lader, har mulighet for det, og det er tenkt på det aller meste. I tillegg er det fine bodmuligheter – lyst og godt avtrekk. Der nede blir jeg å trives.

Barnebarn i vinduskarmen

Johansen har allerede flere barnebarn, og den nye leiligheten har blitt godt tatt i mot hos de aller minste.

-Barnebarna står stort sett i vinduene når de er på besøk. Det er stor stas med flyene som lander på Langnes, og det virker som de liker at man er høyere oppe enn flyene, forklarer han.

Den tidligere TIL-helten ser nå fram til å ta med barnebarna på TIL-kamp til sommeren.

-Da blir det spasertur til Alfheim – det gleder vi oss til, sier Johansen.

-Det jeg har vært mest fornøyd med er hvordan utbygger og entreprenør har løst eventuelle problemer. Man har hørt mye rart i byggebransjen, men jeg har i alle fall ingen verdens ting å klage på, sier Trond Johansen – som oppsummerer hans nye tilværelse i Norrøna på godt nordnorsk:

– «Æ moillkose mæ» !

Trykk for å se hvilke leiligheter vi har ledige i Norrøna Boligpark

Del denne nyheten med dine kjente og kjære

Facebook
LinkedIn
E-post
Print